United Soft Drinks

United Soft Drinks is een onafhankelijke producent van frisdranken, siropen, sportdranken en mineraalwater. De producten die geproduceerd worden door United Soft Drinks zijn zowel Private Label producten voor internationale retailers als onze eigen bekende merken AA Drink, Bar-le-Duc, Raak en London. Deze producten zijn verpakt in 3 soorten verpakkingen: Plastic, karton of glas. De afzetmarkt van United Soft Drinks is vooral gericht op de Nederlands, Belgische, Duitse en Franse markt.

United Soft Drinks is in 1998 opgericht en is een familiebedrijf. Het is het grootste frisdrankbedrijf in privébezit in de Benelux. Onze frisdranken worden in onze 2 fabrieken in Utrecht en Goor geproduceerd.

Onze merken.

Nieuws.

Trailer Canteen Sales System

United Soft Drinks bouwt aan waardevolle samenwerkingen met lokale sportclubs en ondersteunt deze op veel verschillende manieren. Eén van die manieren is een Canteen Sales Systeem. Zo speelt dit systeem een video af waarin het dagelijkse nieuws en de weersvoorspellingen voorbij komen, maar toont de video ook branded merkvideo’s om extra aandacht te geven aan de producten die in de kantine verkocht worden. Dit zorgt ervoor dat er extra omzet in de kantine gegenereerd gaat worden. De televisie waarop dit Canteen Sales System afgespeeld wordt, wordt door United Soft Drinks geleverd.

Vacature - Rayon Manager United Soft Drinks

United Soft Drinks biedt altijd ruimte aan commercieel talent. We hebben een landelijke buitendienst die werkzaam is in Nederland, België en Duitsland. Binnen dit team werken dagelijks 15 rayon managers aan het bouwen van mooie partnerships met lokale (amateur) sportverenigingen. Ben jij een commercieel talent en lijkt het jou fantastisch om onderdeel te zijn van een jong en gedreven team? Solliciteer nu dan als Rayon Manager bij United Soft Drinks. Stuur je cv en motivatie naar info@usd.nl!

Vacatures.

Menu